Over ons

Een compact bedrijf met een unieke concept waar conceptontwikkeling, productie, assembleren, verpakken en warehousing, letterlijk onder 1 dak gebeurd.

Zoals de naam FoodIncentives zegt gaat het hierbij over food / levensmiddelen, maar ook over unieke non-food concepten die als kenmerk hebben dat ze iets nieuws of positiefs voor aan onze maatschappij bijdragen.

Tevens zijn wij , d.m.v. een overname per 1 juli 2021,  gestart met de webshop foodverpakkingen.nl Hier vindt u o.a. een breed assortiment Takeaway verpakkingen waarbij duurzaamheid hoog in ons vaandel staat. Een voorbeeld hiervan zijn onze volledig biologisch afbreekbare- en composteerbareverpakkingen op pulpbasis. 

Wij leveren aan groothandel, retail, luchtvaart en catering bedrijven. Onze continu drive is om iedere dag  beter, sneller en duurzamer te werken met producten van traiteur kwaliteit.

Op onze homepage vindt u onze eigen productenlijn, gevulde “Wreppies”, (Turkse) gevulde Turkse Pizza’s & Turkse tosti’s, diverse tosti's, maar ook het Pancake Rolls& Bites concept. Tevens produceren wij custom-made ook kleine afnames vanaf 300 stuks.